Večery S koncerty v Divadle U Kapličky

Večery S jsou prostor pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví a připravovaná hudební série Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.

Od "nultého" koncertu 14.10.2016 sbíráme fotografie. Z dvaceti pěti je jich opravdu veliký počet. Na adrese vecerys.rajce.idnes.cz jsme připravili alba fotek ze všech koncertů. Na YouTube kanálu Večery S umísťujeme různá představení a pozvánky účinkujících.

Od roku 2019 spolupracujeme s Českokrumlovskou televizí. Hudební magazín Hvězdy jihu je z velké části věnovaný Večerům S. Informace o Večerech S najdete také na Facebooku, včetně videí věnovaných Večerům S.

Těší nás, že o nás vědí lidé okolo Porty. Těší nás, že o nás píší v ePortýru. Těší nás, že si můžete v ePortýru počíst o - Večery S koncerty v Divadle U Kapličky v Českých Budějovicích.

Rubrika Za kulturou na Jihočeské televizi o Večerech S 2018 - záznam ze 7.2.2018.

Večery S - ukončení IV. ročníku

20. 11. 2020 11:00 hod.

Je mi opravdu líto, že jsem musel zveřejnit toto oznámení. Do 12.12.2020 pokračuje nouzový stav, bdí nad námi PES a kulturní vakuum se prohlubuje. Nezbývá než mít pro situaci pochopení, vydržet a těšit se, že zas bude muziky plný dům.

Za Večery S Vám přeji pevné zdraví a těším se na viděnou!
Jarda Hnízdil

Večery S - Spolektiv 15 let na scéně

5. 11. 2020 19:30 hod.

Do 20.11.2020 pokračuje nouzový stav, pokračují vládní opatření v boji proti koronavirové nákaze, což nás všechny kromě jiného dostává i do kulturního vakua.

Koncert 5.11.2020 v rámci Večerů S koncerty v Divadle U Kapličky Spolektiv 15 let na scéně se tento den ruší a překládá na neurčito. Kontaktujte nás, prosím, Vy, kdo máte vstupenky pořízené z předprodeje.

Večery S - podzimní série 2020

17. 6. 2020 15:50 hod.

Milí přátelé Večerů S!

Podzimní program hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2020 je připravený.

Nyní připravujeme předprodej a budeme usilovat, aby předprodej byl v krátké době k dispozici na všech pět koncertů. Bude opět na portálu CBsystem a v prodejně hudebních nástrojů Melodie, U Černé věže 8, České Budějovice.

Ceny v předprodeji budou vždy 160,- Kč, v den konání koncertu přímo v Divadle U Kapličky 200,- Kč. Pro zájemce o výhodnější abonentní vstupenku: Obraťte se, prosím, přímo na níže uvedenou emailovou adresu či telefonní kontakt.

O předprodeji Vás budeme informovat, stejně tak o všech účinkujících. S některými z nich připravujeme také televizní rozhovory i jejich živá vystoupení. Mnohé bude k dispozici na portálech YouTube a Facebook.

Za Večery S na viděnou!

Jarda Hnízdil, Zdeněk Zajíček, Spolektiv

Hvězdy jihu 11 - Folkové okénko na ČKTV leden 2020

Českokrumlovská televize
19. 1. 2020 20:00 hod.

Užgorod, Dačice, Pelhřimov, klavír, kontrabas, Vysokoškolský umělecký soubor, elektrotechnik, Spirituál kvintet, čtrnáct vyprodaných Luceren 2020, Mirochov, Antikvartet, Večery S a řada jiných pojmů, které mají jednoho společného jmenovatele - Dušan Vančura, patron hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2020. Rozhovor s ním a s jeho ženou Zuzanou v Českokrumlovské televizi v rámci hudebního magazínu Hvězdy jihu vedl Jarda Hnízdil.

Na rozhovor se podívejte ZDE.

Folk Portu spolkl

Český rozhlas Pardubice
21. 2. 2018 20:00 hod.

Pořad Folková pohlazení Víti Troníčka z 21.2.2018 se na vlnách Českého rozhlasu věnuje Spolektivu a Večerům S.

Spolektiv hraje a pomáhá mladým

Hlavní náplní tohoto dílu Folkových pohlazení je rozhovor s Jardou Hnízdilem, kapelníkem jihočeské kapely Spolektiv, která nejen že se po bezmála osmnáctileté pauze vrátila k muzicírování, ale také začala pořádat koncerty a pomáhat mladé folkové generaci.

Jsme na těchto sítích
Poslechněte si