Hudební pořady a rozhovory

návod: Prioritně je nastavený poslední právě probíhající rok. Můžete si ale vybrat rok, ve kterém byl o nás natočený rozhovor či pořad nebo zadat VŠE a mít kompletní přehled.

Hvězdy jihu LIVE IN STUDIO v ČKTV

1. 4. 2020 38:45 min Přehrát záznam

Účinkující v pořadu Večery S jsou skvělí. Výborně se s nimi povídá v hudebním magazínu Hvězdy jihu - Folkové okénko v Českokrumlovské televizi. Navíc dokážou přímo ve studiu televize přinést kus svého hudebního kumštu. Podívejte se na pořad Hvězdy jihu LIVE IN STUDIO, sestřih všech živých záznamů přímo ze studia ČKTV od března 2019 do března 2020.

Hvězdy jihu 13 - ČKTV březen 2020

31. 3. 2020 20:57 min Přehrát záznam

Folkové okénko Hvězd jihu bylo v březnu 2020 s Petrem Vošahlíkem a Jakubem Weissem z Prachatic. S Jardou Hnízdilem hovořili o bůčku, o kapele Buczech, o blues. 19.3.2020 se měl uskutečnit další z koncertů Večery S v Českých Budějovicích. Díky koronavirové pandemii se ale koncert nekonal a tak se na kapelu Buczech, ale i na Pavla Kavku a Spolektiv budeme těšit někdy jindy.

Hvězdy jihu 12 - ČKTV únor 2020

13. 2. 2020 22:14 min Přehrát záznam

Eliška Kotlínová zpívá a hraje na ukulele, kytaru a klavír. Hraje převážně autorskou tvorbu. Hlavním tématem vlastních písní je hledání se v tomhle divném světě a této době. Ať už v hudbě nebo v normálním životě chce být prostě svá. A to, že by svojí tvorbou mohla oslovit alespoň malou skupinu lidí, je neskutečná motivace, aby v tom, co se snaží dělat, pokračovala.

Hvězdy jihu 11 - ČKTV leden 2020

19. 1. 2020 31:16 min Přehrát záznam

Užgorod, Dačice, Pelhřimov, klavír, kontrabas, Vysokoškolský umělecký soubor, elektrotechnik, Spirituál kvintet, čtrnáct vyprodaných Luceren 2020, Mirochov, Antikvartet, Večery S a řada jiných pojmů, které mají jednoho společného jmenovatele - Dušan Vančura, patron hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2020.

Jsme na těchto sítích
Poslechněte si