Hudební pořady a rozhovory

návod: Prioritně je nastavený poslední právě probíhající rok. Můžete si ale vybrat rok, ve kterém byl o nás natočený rozhovor či pořad nebo zadat VŠE a mít kompletní přehled.

Spolektiv i s hosty a bývalými členy třicet let od svého vzniku

20. 2. 2021 27:00 min Přehrát záznam

Po více jak dvou letech nás Český rozhlas České Budějovice překvapil prvním dílem malého výběru z koncertu z října 2018, který připravil redaktor Jiří Kasal. V tomto roce jsme i s bývalými členy třicet let od vzniku ve Studiovém sále ČRo ČB. Pokud máte chuť poslechnout si "dobový" záznam Spolektivu, pak věnujte 27 minut této první části.

Hvězdy jihu 21 - Folk&Country na JČ1 únor 2021

15. 2. 2021 33:03 min Přehrát záznam

Štěpán Štrupl, vystudovaný varhaník, sbormistr Pěveckého sboru Smetana Jindřichův Hradec, kapelník vokální skupiny X-tet a další své role odhalí společně s Jardou Hnízdilem při rozhovoru v druhém dílu pořadu Hvězdy jihu Folk&Country roku 2021 v Televizi Jižní Čechy JČ1. Zazní také dvě živě zahrané písně kapely X-tet.

Hvězdy jihu 20 - Folk&Country na JČ1 leden 2021

18. 1. 2021 31:47 min Přehrát záznam

První rozhovor pořadu Hvězdy jihu Folk&Country roku 2021 je s Kristínou Dlouhou. Kristínu jsme na Večerech S nejprve uvítali v roce 2017 s jejím dívčím jménem Kristína Nídlová, o dva roky později už jako Kristínu Dlouhou. Jarda Hnízdil si s Kristínou popovídal o mnohém a společně nevynechali její poslední veliký úspěch - vítězství na Portě 2020. Můžete se také těšit na zbrusu nové písně, které na JČ1 spatřily svoji premiéru.

Jsme na těchto sítích
Poslechněte si